_H0A2046-HDR.jpg

Diner

—  DINER  —

Vanaf 17.00 uur
 

 

VOORGERECHTEN

—  ZOETE AARDAPPELSOEP MET
KOKOS & LIMOENBLAD   —
bosui
5.90

—  CRISPY SPINACH & OUDWIJKER FIORE  —
gemarineerde geroosterde champignons - basil cress
gekonfijte tomaat
7.90

—  ZEEUWSE OESTERS No.3  —
citroen - rode wijnazijn met sjalot & zwarte peper
3 st. 9.00 / 6 st. 17.00 / 12 st. 32.00

—  GEROOKTE ZALM  —
gemarineerde ‘Chioggia’ bietjes - crème fraîche
krokante filo - shot Gin & Tonic
11.50

—  RUNDERCARPACCIO  —
parmezaan - pijnboompitten - truffelmayo - rucola
8.90

—  DUCK SPRINGROLLS  —
gebakken gamba - mangochutney - ‘Takuwan’
(ingelegde rettich) - daikon
10.90


SPECIALS

—  SLOW COOKED ROASTED SHORTRIB  —
ovengeroosterde groenten met geschaafde parmezaan - Italiaanse salsa verde
21.90

—  LOMO IBERICO - GEROOSTERDE RUGFILET VAN HET IBERISCH VARKEN—
grove worst van Brandt & Levie met tomaat en oregano
gekonfijte navets - salsa brava
23.50

—  ZEEWOLF UIT DE OVEN & GESTOOFDE VONGOLE  —
pompoenpuree - ‘Kombu’ (suikerzeewier) - krokante panchetta
20.90

—  BURRATA & GROENE ASPERGES  —
met balsamico geglaceerde gepofte rode biet
pistache - rucola
17.50

BAJES CLASSICS

—  BAJES WAGYU BURGER  —
burger van 100% Wagyu rundvlees - met soja gemarineerd ‘Livar’ spek - botersla - tomaat - ‘Shibazuke’ (Japanse ingelegde aubergine en komkommer) & wasabimayo - frites & salade
17.50

—  PANSOTTI MET RICOTTA & SINAASAPPEL—
sinaasappelboter - geschaafde Tony’s Chocolonely pure chocolade met amandel en zeezout - witlof - rozewater kroepoek
16.90

—  FISH & CHIPS—
tartaarsaus - frites & salade
17.50

—  GEGRILDE, ‘GRAINFED’, BLACK ANGUS SUKADE STEAK—
rode port sjalotten - gegrilde radicchio met knoflook en rozemarijn - rode wijnjus - frites & salade
19.90


MAALTIJDSALADES
Maaltijdsalades worden geserveerd met brood van
Vlaamsch Broodhuys of frites
16.50

—  SALADE GEITENKAAS  —
spinazie - kropsla - rucola - honing - peer
walnoten - duindoornbessen - krokante appel

—  CAESAR MET GEGRILDE KIP  —
romaine sla - ei - croutons - parmezaanse kaas

—  SUPERFOOD SALADE MET GEROOKTE ZALM  —
spinazie - rucola - hennep & chiazaad - tomaat - walnoten
pijnboompitten - ei - olijfolie - citroensap


NAGERECHTEN

—  KAASPLATEAU
4 soorten Nederlandse kaas - garni (ca.2 pers.)
14.90

—  VANILLE crème brûlée
vanille-ijs
6.90

—  ETON MESS  —
met mango - passievrucht - witte chocolade
7.90

—  PURE CHOCOLADE MOUSSE van ‘Tony’s Chocolonely’  —
sinaasappel - karamel - vanille-ijs
7.50

—  LEMON CHEESECAKE  —
frambozencoulis - frambozensorbet - glaasje huisgemaakte limoncello
7.90

—  SCROPPINO  —
6.90

—  BEN & JERRY’S  —
diverse smaken
4.90

 

ON THE SIDE

PATATAS BRAVAS
Classic Spanish met de tomatensaus
3.90

MARINATED MUSHROOMS & GREEN BEANS
crispy garlic & basil
3.90

OVEN ROASTED SMALL TOMATOES ‘ON THE VINE’
3.90

De voorgerechten en salades worden geserveerd met brood van Vlaamsch Broodhuys. Specials worden geserveerd met frites & salade.


KIDS SPECIALS
Vanaf 15.30

—  ZOETE AARDAPPELSOEP MET KOKOS
& LIMOENBLAD  —
4.50

—  BAJES BURGER  —
frites - salade
9.90

—  PANSOTTI MET RICOTTA & SINAASAPPEL  —
jonge spinazie
9.90

—  FISH & CHIPS  —
stoere saus - frites - salade
9.90

—  KIPFILET VAN DE GRILL  —
frites - salade
9.90

—  IJS  —
twee bollen ijs naar
keuze - slagroom - knettersuiker
4.90