DINER & MEER

In De Bajes hebben wij veel ervaring met groepen, groot en klein. Met 500 m2 vloeroppervlakte en verschillende gedeelten is De Bajes voor iedere gelegenheid de perfecte ruimte. Onze sterrenchef Niels van Halen, kookte met zijn team afgelopen jaren met veel plezier en succes voor groepen van 10 tot 500 personen.

Wij verzorgen “sit down” diners, buffetten, flight diners, uiteenlopende lunches en vele borrels met bijpassende bites voor elk budget. Heb je allergieën of andere wensen, geef dit aan tijdens je reservering, dan houden wij daar rekening mee. Geen gelegenheid is te gek. Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsdiner of feest, familie gelegenheid, studentenbijeenkomst, formeel of informeel event, wij maken graag jouw perfecte avond compleet.

 

DRINKS & BAR

De bar is het meest bruisende deel van De Bajes. We serveren er de beste cocktails, mooie wijnen en heerlijke gin tonics. Vaak komen onze gasten hier nog samen na het diner en barst het feest los. We hosten wekelijks borrels en feesten van verschillende organisaties, expats, studenten, vrienden, en bedrijven.

In de bar is er ruimte van 10 tot 500 personen. Er is een podium waar de dj staat en een “boven dek annex vip deck” welke apart te huren is tot 40 a 50 personen. Het is mogelijk om voor jouw groep een vast bedrag af te spreken of de bar volledig af te kopen in de vorm van een arrangement. Daarnaast werken wij desgewenst met munten voor een juiste verdeling van de drankjes onder je gasten. Vanuit de keuken verzorgen wij bijpassende bites voor elke gelegenheid in de bar,

 

RESERVEREN

Neem contact met ons op via info@naardebajes.nl

 
 
 

Neem contact met ons op via info@naardebajes.nl
op om jouw gelegenheid tailormade te laten opmaken.