Er zijn veel slechtere dingen denkbaar dan tijd doorbrengen in De Bajes aan de Utrechtsestraat/Rembrandtplein in Amsterdam. Wij zijn het allereerste Street Art restaurant van Europa. ‘s Werelds meest bekende straatartiesten hebben onze imposante muren gebruikt als hun canvas. Iedereen kan bij ons uitstekend terecht voor een uitgebreid diner, cocktails, bar food en we hebben elk weekend een gevarieerde programmering om de hele nacht door te kunnen feesten.

URBAN JUNGLE

Het woord 'Bajes' is straattaal voor ‘gevangenis' maar de oorspronkelijke Jiddische betekenis is eigenlijk 'thuis'. Ons specifieke huis heeft een enorm indrukwekkende kunstverzameling. Kunstenaars als Ben Eine, Fanakapan, D*Face, The London Police, Hugo Kaagman, Jaune, Laser 3.14 en Cranio hebben hun werk op de muren gezet. In samenwerking met onze goede vrienden van Vroom & Varossieau - de plek voor 'Urban Contemporary Art' in Amsterdam - organiseren we verschillende exposities van grote namen en opkomende straatartiesten van over de hele wereld.

FOOD

De keuken van De Bajes wordt gemanaged door onze chef-kok Niels van Halen, hij was eerder de chef-kok in het met Michelin-sterren bekroonde restaurant De Hoefslag. Bij de Bajes koken Niels en zijn team een internationale keuken. Spannende nieuwe gerechten, klassiekers met een twist maar ook een goede steak ontbreekt nooit op onze kaart. De perfecte kaart voor een avond dineren. In de bar serveren we echt bar food en snacks zoals o.a. mini hot dogs, de oer hollandse bitterbal en mooie Nederlandse kazen. Bekijk het menu van de Bajes.

DRINKS & PARTY

Onze bartenders voorzien je dagelijks van de beste dranken. Verrassende frisdranken, mooie wijnen, verfrissende bieren en fantastische cocktails! Vrijdag begint de borrel op tijd na je werk en neemt de dj het later over zodat je niets te kort komt. Op zaterdag sturen de dj’s het volume tegen het rood om er een groot feest van te maken. We bieden een podium voor jong talent maar ontvangen ook gevestigde namen als, Sunnery James & Ryan Marciano, Roog, Purple Disco Machine, Kraak & Smaak en vele meer.

GROUPS & CELEBRATIONS

De Bajes is de perfecte plek voor groepen! Met 500 m2 vloeroppervlakte hebben wij voor iedere gelegenheid de perfecte ruimte! Als je iets te vieren hebt zoals een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis denken wij graag met je mee.
> Bekijk de mogelijkheden voor groepen
> Bekijk de mogelijkheden voor een feest

Het ontvangen van groepen van 10 tot 500 personen is voor ons wekelijkse kost. Wij organiseren verschillende diners, borrels en feesten, maar ook boeklanceringen, modeshows, kunst exposities, verjaardagen (van bekende Nederlanders) en nog veel meer. Check het kopje groepen (of neem contact via info@naardebajes.nl met ons op voor alle mogelijkheden!

Ons cafe - restaurant is dagelijks open van 17:00 tot 01.00 en in het weekend tot 03.00 uur (zondagen gesloten). Nu kan je eindelijk thuis vertellen dat je een avond in De Bajes hebt doorgebracht.

 
Nu kan je eindelijk thuis vertellen dat je een avond in De Bajes hebt doorgebracht